Våga vara vild

När jag lever för länge i den rationella, civiliserade verkligheten och utsätter mig allt för mycket för konsumtionshets eller människor som förlöjligar och avfärdar allt de inte kan förstå, så slår tvivlet klorna i mig.

Allmänläkare som tycker att det är oroande att jag ägnar mig åt yoga och meditation, tandläkare som först berömmer min goda tandhälsa för att i nästa stund börja kritisera och ifrågasätta att jag inte använder miljögiftet fluor i min mun, klimatförnekare som berättar för mig att ”människan har alltid ätit kött”, eller de som slår sig för knäna och skrattar när jag berättar om att läkeväxter medför färre biverkningar än syntetiska preparat.

Det är ju en välsignad tur att jag endast vistas korta stunder i den civiliserade verkligheten. Hur orkar folk vara där i hela livstider? Det är inget normalt tillstånd. Jag är så glad att jag är vild! Vilda djur har en mycket bättre förmåga att hantera förändring, större kapacitet för överlevnad än de tama. Vildhet är ett naturligt tillstånd till skillnad från att vara civiliserad.

När glömde vi bort att vi är vilda?

 • KONTAKT

  FAKTURERINGSADRESS
  Katrinebergsbacken 24
  117 61 STOCKHOLM

 • KURSLOKAL
  Katrinebergsbacken 22
  Liljeholmen

Återförsäljare