Våra sinnen

Syn, lukt, smak, hörsel och känsel – vågar du lita på dem? Eller föredrar du bäst-före-datum, termometern, vågen, stegräknaren, GPS:en och väderappen?
För mig är dessa saker redskap när mina sinnen sviker eller behöver hjälp, inte tvärt om. Våra sinnen är verktyg, en gåva. De varnar och informerar, om vi tar oss tid att lyssna och lita på dem.
Vår tid är besatt av mätbarhet och bevis, den ”moderna” människan litar inte på något annat än forskarstudier med vetenskaplig grund, empirisk kunskap och intuition är så lätt att avfärda.
Våra sinnen tvångsmatas ideligen med intryck och information som skall uppmärksammas eller avvisas. Även om detta ofta sker omedvetet så tar det ändå kraft och energi och jag misstänker att detta är en stor del i många fall av utmattningssyndrom och depressioner, som alla är signifikanta tillstånd för vår tid.
Själv finner jag bara fullkomlig stillhet i naturen. Där finns färger, former, dofter och ljud som mitt innersta väsen känner igen. Där finns en trygghet, en känsla av att komma hem, att komma tillbaka till den plats vi alla kommer från.

 • KONTAKT

  FAKTURERINGSADRESS
  Katrinebergsbacken 24
  117 61 STOCKHOLM

 • KURSLOKAL
  Katrinebergsbacken 22
  Liljeholmen

Återförsäljare