Vårens kursdatum!

Denna vinter har jag ägnat mig åt att uppdatera, utveckla och förbättra mina workshops. Det tar längre tid vad än tror att försöka koka ner 43 års erfarenheter och kunskap till två olika tretimmarskurser Men det går! Och det blev riktigt bra. Jag är själv intresserad av att anmäla mig nu, haha!

Hur pandemiläget och restriktionerna ser ut till våren är det såklart ingen som vet just nu. Men jag känner att jag vill börja planera min verksamhet och så smått försöka bygga upp företagets ekonomi igen. Jag utgår från att jag kan genomföra kurserna och reviderar i annat fall i takt med nya direktiv.

Nyheter:

Jag har utökat sortimentet av eteriska oljor till ett 70-tal, men också köpt in några doftoljor för att kunna visa på skillnader mellan ångdestillat, absoluter och syntetiska oljor.

Jag har bunkrat upp med pH-stickor så att vi kan testa pH-värdet på örtvatten och annat.

Jag har uppdaterat kurshäftet med illustrationer på doftmelodiernas olika noter och funktioner.

Jag har listat alla mina eteriska oljor i ett 100 sidor långt häfte med information om biokemi, egenskaper, doftnoter, användningsområden, säkerhet och bilder, som finns att tillgå.

Jag har köpt in lite nya råvaror till produkttillverkningen.

Det blir också fler recept och ny information i häftena som följer med hem.

Det blir boktips i era häften.

Jag kommer förtydliga skillnaden mellan växtoljor, örtoljor, doftoljor och eteriska oljor.

Och som vanligt blir det en hel del kuriosa och historia.

NATURENS SPA – 6/3, 11/4, 8/5

NATURENS APOTEK – 7/3, 10/4, 9/5

Anmälan här.

Jag följer förstås myndigheternas rekommendationer kring Covid-19 och kör halva antalet deltagare så att vi kan sprida ut oss i lokalen och hålla hög standard på säkerheten. Eftersom vi sitter ner så är det lättare att hålla avstånd. Dörrhandtag, kortläsare och andra ytor spritas regelbundet och det vädras under dagen.

kurser, naturensapotek, naturensspa, parfymtillverkning, workshops

 • KONTAKT

  FAKTURERINGSADRESS
  Katrinebergsbacken 24
  117 61 STOCKHOLM

 • KURSLOKAL
  Katrinebergsbacken 22
  Liljeholmen

Återförsäljare