Vårens kursdatum

Jag har aldrig sålt så många presentkort till mina workshops något år som jag gjort inför denna jul och jag har aldrig fått så många frågor om när det går att boka sig till vårens workshops.

Nu finns äntligen alla datum för våren satta!

Du bokar bäst här via hemsidan men länk till samtliga workshops fylls på allt eftersom på Rackarungens Facebooksida. Du som vill använda presentkortet mailar till info@rackarungens.se och anger sifferkoden. Har du några frågor så är du självklart alltid välkommen att maila. Kolla gärna din skräppost om du inte fått svar på några dagar.

Utöver dessa 8 datum i Stockholm kommer det dessutom att bli en extrainsatt workshop i Bergslagen i år igen, mer info kommer så snart alla detaljer är på plats.

Varje tillfälle tar 3 timmar, jag bjuder på dryck och frökex och du får med dig dina egentillverkade produkter hem tillsammans med recepthäfte och information. 900 kr per workshop och person.

”Naturens SPA” 8/3, 18/4, 10/5, 13/6

Lär dig göra skonsamt schampo, bivaxsalvor och parfym. Ta del av uråldrig kunskap om hur vi kan använda växter som skönhets- och rengöringsmedel! Vi använder ekologiska eteriska oljor, kallpressade vegetabiliska oljor, örtvatten och växtdelar för att göra vårt eget lilla hemma-SPA. Du får möjlighet att testa exklusiva fröoljor och ställa frågor och hud- och hårvård.

”Naturens Apotek”  7/3, 19/4, 9/5, 14/6

Denna kurs handlar om läkeväxter och fytoterapi, men också om örtmagi, kloka gummor och signaturläran. Dessutom går jag igenom användningsområden för några eteriska oljor vid behandling av lindriga åkommor och olika extraheringsmetoder och användningsområden för läkeväxter i vår nordiska flora. Vi gör en örtolja, blandar en hälsodryck och smakar på olika tinkturer, örtkakor och extrakt.

Det ska bli fantastiskt kul att träffa er alla, jag har faktiskt saknat er under vintervilan…

 • KONTAKT

  FAKTURERINGSADRESS
  Katrinebergsbacken 24
  117 61 STOCKHOLM

 • KURSLOKAL
  Katrinebergsbacken 22
  Liljeholmen

Återförsäljare