Webbföreläsning

Webbsändning 20/12 – Vem var Hildegard av Bingen?

Lär känna Hildegard av Bingen genom att ta del av hennes visdom och tankar kring människan och naturen. Hildegard var en inflytelserik kvinna som redan för 900 år sedan skrev om utbrändhet, mindfulness, psykoterapi och feminism och som prisade den gröna kraften i naturen – Viriditas. Hon var bl a abbedissa, teolog, mystiker, predikant, författare och kompositör och har idag nått kultstatus.

Välkommen att lyssna till min föreläsning online nu på söndag, 30 minuter långt. Ta tillfället i akt att ställa frågor via livechatten som öppnar efter föredraget. Du behöver vara inloggad på YouTube för att kunna delta i chatten. Logga gärna in i god tid innan.

DATUM: Söndag 20/12 kl 16:00

KOSTNAD: Valfri summa, men minst 30 kr.

VAR: Plattform för visning är YouTube, via app eller webbläsare.

Hur går det till?

•Swisha valfri summa (minst 30 kr) till 12 33 88 56 39 [Rackarungens]. Här finns en QR-kod att blippa om du surfar från din dator och vill blippa skärmen med mobilen.

•Skriv din e-postadress i meddelandet för att få länken till sändningen via e-post. Lämnas inget meddelande skickas länken till det mobilnummer du Swishat från. Länken skickas inom ett dygn efter betalning. Kolla din skräppost om du saknar mail.

•Föredraget är 30 min långt.

•Du kan använda samma länk till två enheter om du önskar att chatta via en enhet och titta på föredraget i helskärmsläge från en annan.

•Betala SENAST 15 minuter innan sändning. Jag har tyvärr ingen möjlighet att bistå med teknisk support innan och under sändning. Om du av någon anledning får tekniska problem och inte kan se föredraget just då så löser jag det efteråt, självklart ska ALLA som betalat få se föredraget!

För dig som inte har Swish samt för frågor – info@rackarungens.se

 • KONTAKT

  FAKTURERINGSADRESS
  Katrinebergsbacken 24
  117 61 STOCKHOLM

 • KURSLOKAL
  Katrinebergsbacken 22
  Liljeholmen

Återförsäljare