Webbsändning

Webbsändning av föredraget ”Trolldom eller läkekonst”!

Den förra webbsändningen blev ju inget annat än succé, så vi kör en till tycker jag

Måndag 27/4, kl 18:30

Lördag 2/5, kl 16:00

KOSTNAD: Valfri summa, men minst 30 kr. Du kan titta båda datumen om du vill och denna gång finns videon uppe ända fram till midnatt, sändningsdagen, för dig som inte kan tajma klockslaget.

Folktro och magi, häxor och trolldom – empirisk tradition vävdes samman med mytologi i en tid då naturen var både skafferi och apotek.

Lär dig om de gamla läkeväxterna och hur de använts historiskt men också om modern forskning och tips på användningsområden som fungerar även idag.

Fuga demonum, vargpersika och mumiepulver – vilka av de gamla magiska medlen har du hemma i skafferiet? Ta del av myterna kring våra vanligaste kökskryddor och lyssna till berättelser om sjukdom och bot, fytoterapi, signaturläran, örtmagi och pestläkare.

Ta tillfället i akt att ställa frågor via livechatten som är öppen under föredraget och en timma därefter. Du behöver vara inloggad på YouTube för att kunna delta i chatten. Logga gärna in i god tid innan.

ANMÄLAN OCH PRAKTISK INFORMATION

 • Föredraget är 40 min långt.
 • Plattform för visning är YouTube, via app eller webbläsare.

• Swisha valfri summa (minst 30 kr) till 12 33 88 56 39 [Rackarungens] I eventet på Facebook finns en QR-kod under ”Diskussion” om du surfar från din dator och vill blippa skärmen med mobilen.

• Skriv din e-postadress i meddelandet för att få länken till sändningen via e-post. Lämnas inget meddelande skickas länken till det mobilnummer du Swishat från. Utskicken görs måndagen den 27/4.

 • Du har möjlighet att titta på föredraget fram till midnatt samma dag det sänds, observera att livechatten stänger en timma efter livesändningen.

• Du kan använda samma länk till två enheter om du önskar att chatta via en enhet och titta på föredraget i helskärmsläge från en annan.

 • Betala SENAST 15 minuter innan sändning.

För dig som inte har Swish samt för frågor – info@rackarungens.se

föredrag online, läkeväxter, magi, trolldom, trolldom eller läkekonst, webbsändning

 • KONTAKT

  FAKTURERINGSADRESS
  Katrinebergsbacken 24
  117 61 STOCKHOLM

 • KURSLOKAL
  Katrinebergsbacken 22
  Liljeholmen

Återförsäljare