Workshops!

Tillfredställelsen och lyckan över att ha så pass mycket kunskap om naturen att en kan gå ut och skaffa det en behöver för att hålla sig frisk på både in- och utsidan…att slippa beroenden, att ta tillbaka kontrollen över sin egen hälsa är obeskrivligt kraftfull. Naturen är full av både nyttoväxter och läkeväxter.

Jag älskar att skörda mina växter vilda. Ute i naturen har de uppfostrats av moder jord själv, inget curlande med extra näring, beskärning och konstant tillsyn. I det vilda har växternas stjälkar blivit starka och fått självförtroende av vinden. De har fått motståndskraft och lärt sig samverka tack vare bakterier och insekter.

Naturen är inget skåp med välordnade fack. Här finns inga goda eller onda arter oavsett om vi kategoriserar dem som skadedjur eller ogräs – skadedjur för vem? Ogräs för vem? Naturen är inte ordnad efter människan. Det vilda är ordnat under sina egna principer.

De som bara levt i den civiliserade och av människan strukturerade världen, tycker säkert att naturen är lömsk, opålitlig och farlig. Ur naturens synvinkel är det människan som är lömsk, opålitlig och farlig.

Att få ta del av naturens urgamla läkande krafter – om inte annat så som komplement till den nya skolmedicinen – är en ynnest. 

Äntligen har jag börjat planera inför höstens workshops där du kan lära dig mer om just allt detta! Varje tillfälle tar 3 timmar, jag bjuder på dryck och frökex och du får med dig dina egentillverkade produkter hem tillsammans med recepthäfte och information. 900 kr per workshop och person.

Det är så roligt att deltagarna åker ända ifrån Gävle, Örebro, Karlstad, Sala och Nyköping för att vara med.

I höst kör jag halva antalet deltagare med anledning av Covid-19, för att hålla hög standard på säkerheten. Se därför till att boka i god tid.

Naturens Apotek – 26/9

Naturens SPA – 27/9

Läs mer på och boka din plats här. Anmälningslänk finns också på Rackarungens Facebook.

bivax, eteriska oljor, kurs, läkeväxter, naturens apotek, naturens spa, naturlig hudvård, örtolja, tinktur, utbildning, workshop

 • KONTAKT

  FAKTURERINGSADRESS
  Katrinebergsbacken 24
  117 61 STOCKHOLM

 • KURSLOKAL
  Katrinebergsbacken 22
  Liljeholmen

Återförsäljare