Yuleöppet med glögg

Med anledning av rådande pandemi och skärpta rekommendationer här i Stockholm, så kommer jag istället för att ha Yuleöppet i min lokal 20-21 november, att bjuda på Yulemys flera kvällar nästa vecka. Då kan vi sprida ut oss så att det inte blir trängsel i lokalen.

Onsdag 18/11 kl 14:00 – 20:00

Torsdag 19/11 kl 14:00 – 20:00

Fredag 20/11 kl 14:00 – 20:00

Lördag 21/11 kl 12:00 – 17:00

I häxkitteln puttrar min omtyckta och egenbyggda glögg, tillrett efter ett 150 år gammalt recept. På grund av rådande omständigheter blir det i år inga pepparkakor, istället blir det smarrigt julgodis med papper kring.

Här inne i värmen i min mysiga lokal har du chans att köpa dina julklappar – tvålar, bivaxsalvor, cerat, ljus, örter, skäggoljor, glasbuteljer, bivaxljus och mycket mer. För den rådville säljer jag även presentkort.

Vi hjälps åt att hålla avstånd och ta ansvar för att följa de rekommendationer som finns. När du är rädd om dig själv så är du också rädd om andra.

Det går bra att förbeställa en produktpåse via info@rackarungens.se, som jag färdigställer för avhämtning utanför butiken valfri dag, för den som så önskar. Förbetalning då via Swish eller faktura. Självklart blir det några julgodisar i påsen.

PLATS: Katrinebergsbacken 22, Liljeholmen, Stockholm (OBS! Följ vägbeskrivningen nedan för att slippa hamna på fel sida huset.)

VÄGBESKRIVNING

T-bana, buss och tvärbana: Liljeholmen

Om du kommer med buss och t-bana väljer du uppgången i mitten och går mot Tvärbanan.

Korsa spåren och håll vänster. Strax efter busshållplatsen börjar Katrinebergsbacken (bilvägen) på höger sida, där finns också en stor skylt där det står Liljeholmsberget.

Ta bilvägen upp, inte cykelvägen, då hamnar du på fel sida huset.

Fortsätt upp för backen, Rackarungens lokal ligger mellan port 22 och port 24, det är alltså inte den första porten med nummer 22, utan nästa port utan husnummer.

Är du bilburen brukar det finnas parkering uppe på berget, betalning sker via SMS Park.

 • KONTAKT

  FAKTURERINGSADRESS
  Katrinebergsbacken 24
  117 61 STOCKHOLM

 • KURSLOKAL
  Katrinebergsbacken 22
  Liljeholmen

Återförsäljare