Webbshoppen

Webbshoppen är öppen hela sommaren och beställningar skickas 2 gånger i veckan mellan 27 maj och en bit in i september.

Du kan alltid höra av dig om du  undrar över något. Titta i din skräppost om du inte fått svar på ditt mail ett par dagar.

I Rackarungens webbshop hittar du skonsam och handgjord hudvård, hårspray och bivaxljus. Saknar du något som du tidigare handlat så kan du höra av dig till Rackarungens. Via e-post kan du beställa sådant som inte alltid finns på lager – kådasalva, schampo, kroppsskrubb, massageolja med mera. Hör då av dig via formuläret.

Om du vill ge bort något ur Rackarungens sortiment men inte riktigt vet vad så finns fina presentkort att köpa. Antingen på valfritt belopp eller på en av kurserna. Kontakta Rackarungens för dina önskemål.

Betalningsvillkor

Du kan enkelt och säkert betala med PayPal eller Swish. Swishnumret är 12 33 88 56 39. Det går även utmärkt att använda nedan QR-kod om du ska betala med Swish.


En fraktkostnad på 69 kr tillkommer per kolli.

Leveransvillkor

Din order behandlas efter att betalning erhållits. 

Beställningar skickas minst 2 gånger per vecka. DHL levererar till ditt närmaste Service Pointombud.

OBS! För ej uthämtad sändning tar DHL ut en avgift på 145 kr som kommer att faktureras dig som kund. 

Lokalen

Butiken i Liljeholmen är stängd från den 27 maj och en bit in i september. Webbshoppen är öppen hela sommaren och beställningar skickas 2 gånger i veckan.

Du kan alltid höra av dig om du  undrar över något. Titta i din skräppost om du inte fått svar på ditt mail ett par dagar.

Sedan april 2019 finns Rackarungens verksamhet på Katrinebergsbacken 22 i Liljeholmen i Stockholm. Här har jag mina workshops samt en liten butik med hela sortimentet till försäljning. Du har möjlighet att testa produkterna innan du köper och det går bra att betala med kort, Swish, kontant eller faktura – varmt välkommen till Rackarungens!

Min fysiska lilla butik har tyvärr inga fasta öppettider. Eftersom jag ofta är ute och föreläser och står på marknader så ber jag dig kontakta mig på e-post, via Facebook eller Instagram innan ditt besök, så att jag verkligen är på plats.

Adressen är Katrinebergsbacken 22, egentligen mellan port 22 och 24, vägbeskrivning till lokalen finns här.


Återförsäljare

Rackarungens återförsäljare har delar ur sortimentet. 

 Pepparrotsstadens Trädgård & Hantverk, Enköping  YogaCare, Bromma. 

Rackarungens Facebook finns datum för marknader och mässor där produkterna finns till försäljning.

Stängt i butiken

Butiken i Liljeholmen är stängd från den 27 maj och en bit in i september.

Under denna period är webbshoppen öppen och beställningar skickas 2 gånger i veckan.

Du kan alltid höra av dig om du  undrar över något. Titta i din skräppost om du inte fått svar på ditt mail ett par dagar.

 • KONTAKT

  FAKTURERINGSADRESS
  Katrinebergsbacken 24
  117 61 STOCKHOLM

 • KURSLOKAL
  Katrinebergsbacken 22
  Liljeholmen

Återförsäljare


0