Webbshoppen

I Rackarungens webbshop hittar du skonsam och handgjord hudvård, hårspray och bivaxljus. Saknar du något som du tidigare handlat så kan du höra av dig till Rackarungens. Via e-post kan du beställa sådant som inte alltid finns på lager – kådasalva, schampo, kroppsskrubb, massageolja med mera. Hör då av dig via formuläret.

Om du vill ge bort något ur Rackarungens sortiment men inte riktigt vet vad så finns fina presentkort att köpa. Antingen på valfritt belopp eller på en av kurserna. Kontakta Rackarungens för dina önskemål.

Betalningsvillkor

Du kan enkelt och säkert betala med PayPal eller Swish. Swishnumret är 12 33 88 56 39. Det går även utmärkt att använda nedan QR-kod om du ska betala med Swish.


Önskas betalning på annat sätt så ordnar vi självklart det. Lista då din beställning och maila till info@rackarungens.se En fraktkostnad på 69 kr tillkommer per kolli.

Leveransvillkor

Din order behandlas efter att betalning erhållits. (Önskas betalning mot faktura, meddela detta på info@rackarungens.se)

Försändelsen skickas alltid inom tre arbetsdagar, med undantag för långhelger. DHL levererar till ditt närmaste Service Pointombud.

Lokalen

Sedan april 2019 finns Rackarungens verksamhet på Katrinebergsbacken 22 i Liljeholmen i Stockholm. Här har jag mina workshops samt en liten butik med hela sortimentet till försäljning. Du har möjlighet att testa produkterna innan du köper och det går bra att betala med kort, Swish, kontant eller faktura – varmt välkommen till Rackarungens!

Min fysiska lilla butik har tyvärr inga fasta öppettider. Eftersom jag ofta är ute och föreläser och står på marknader så ber jag dig kontakta mig på e-post, via Facebook eller Instagram innan ditt besök, så att jag verkligen är på plats.

Adressen är Katrinebergsbacken 22, egentligen mellan port 22 och 24, vägbeskrivning till lokalen finns här.


Återförsäljare

Nedan följer en lista på några av Rackarungens återförsäljare som har delar ur sortimentet:

 Pepparrotsstadens Trädgård & Hantverk, Enköping  YogaCare, Bromma, Din Inre Kraft Arvika

Rackarungens Facebook finns datum för marknader och mässor där produkterna finns till försäljning.

 • KONTAKT

  FAKTURERINGSADRESS
  Katrinebergsbacken 24
  117 61 STOCKHOLM

 • KURSLOKAL
  Katrinebergsbacken 22
  Liljeholmen

Återförsäljare


0