Skäggolja

210,00kr

Denna skäggolja doftar fräscht av skog och frisk luft! Den är inte utspädd med billiga alternativ utan innehåller endast oljor med terapeutiska egenskaper.

Volym: 30 ml

Kategori:

Beskrivning

Mandelolja och arganolja är två mycket välgörande vegetabiliska oljor för hud och år. Tillsammans med avokadooljan ger oljorna lagom lyster och glans åt ditt skägg, samtidigt som det blir mjukt och följsamt.

Egentligen är detta en hår- och skäggolja, den fungerar utmärkt till torra hårtoppar och irriterad hårbotten. Applicera några få droppar i blött eller fuktigt hår.

När det gäller skägget masseras oljan in både i skägget och huden under, för att undvika svamp och klåda. Några få droppar räcker.

Mer information

Innehållsförteckning

Ingredients: Mandelolja** (Prunus dulcis oil), Arganolja** (Argania spinosa kernel oil), Avokadoolja** (Persea americana oil), Atlasceder*'** (Cedrus atlantica), Eukalyptus*'**
(Eucalyptus globulus), Lagerblad*'** (Laurus nobilis), Tall*'** (Pinus sylvestris twig leaf oil),
Gran* (Abies sibirica), Frankincense/Olibanum*'** (Boswellia carterii gum oil), Bergamott*'**
(Citrus bergamia fruit oil), Limonene, Linalool ingår naturligt i de eteriska oljorna.

*Eterisk olja
** Eko-märkt råvara

Hållbarhet i normalrumstemperatur: Ca 12 månader.

Recensioner

  1. Sebastian Room, Arvika

    ”Det luktar som när vi är i skogen efter att det regnat!” Så sa min son när jag började använda Rackarungens skäggolja. Vilken suverän produkt, mycket bättre än de dyra märken jag testat innan.

  2. Magnus Pulkkinen, Luleå

    Har aldrig använt någon annan skäggolja än Rackarungens och ser ingen anledning att göra det heller. Ränner omkring med mjukt skägg som doftar ljuvligt. Fantastisk olja.

  3. Ida Linderborg, Ursviken

    Skäggoljan doftar så himla gott! Bästa parfymen, både jag och gubben använder den.

Skriv en recension