Hårolja

230,00kr

Rackarungens hårolja doftar ljuvligt av granbarr och bergamott! Den är inte utspädd med billiga alternativ utan innehåller endast oljor med terapeutiska egenskaper.

Volym: 30 ml

Kategori:

Beskrivning

Mandelolja och arganolja är två mycket välgörande vegetabiliska oljor för hud och år. Tillsammans med avokadooljan blir detta en perfekt kombination för att ge lyster åt håret samtidigt som det blir mjukt och följsamt. Många upplever även att håret blir mindre elektriskt och lättare att reda ut tovor.

Vänd flaskan upp- och ner med ett finger över öppningen, fördela ut oljan i handflatan och massera in oljan i fuktigt hår, jag använder den främst till topparna men även lite i längderna. En liten mängd räcker, har du väldigt långt hår kanske du behöver lite mer än endast en dutt – testa dig fram! Oljan fungerar också fint i hårbotten där den kan minska klåda och torrhet. För tillfällig klåda kan du blanda håroljan med pyttelite äppelcidervinäger och massera det område som kliar. Äppelcidervinäger har ett lågt pH-värde som hjälper till att återställa balansen i hårbotten.

Rackarungens hårolja har en frisk doft av granbarr, bergamott och cederträ. Jag tycker att den doftar som godast väl i håret snarare än direkt ur flaskan.

Egentligen är detta en hår- och skäggolja, den fungerar utmärkt till sprött och spretigt skägg.

Ytterligare information

Innehållsförteckning

Ingredients: Mandelolja** (Prunus dulcis oil), Arganolja** (Argania spinosa kernel oil), Avokadoolja** (Persea americana oil), Atlasceder*'** (Cedrus atlantica), Eukalyptus*'**
(Eucalyptus globulus), Lagerblad*'** (Laurus nobilis), Tall*'** (Pinus sylvestris twig leaf oil),
Gran* (Abies sibirica), Frankincense/Olibanum*'** (Boswellia carterii gum oil), Bergamott*'**
(Citrus bergamia fruit oil), Limonene, Linalool ingår naturligt i de eteriska oljorna.

*Eterisk olja
** Eko-märkt råvara

Hållbarhet i normalrumstemperatur: Ca 12 månader.

Recensioner

 1. Linnéa Abresparr, Grums

  Alltså helt otroligt – jag behöver inte längre slita i håret för att reda ut det utan tar i några droppar hårolja och det reder ut sig själv medan jag gör annat!

 2. Ida Linderborg, Ursviken

  Håroljan doftar så himla gott! Bästa parfymen, både jag och gubben använder den.

 3. Maria Helander, Stockholm

  Vatten och din hårolja är de enda produkterna jag använder till mitt hår numera. För varje vecka som går repar sig håret mer och mer efter år av färgning och kemiskt grejs.

 4. Ingrid Magnusson, Bromma

  Eftersom jag varken använder schampo eller balsam så saknar jag doften av nytvättat hår…så glad att jag hittade din hårolja, den gör håret följsamt och mjukt plus att den doftar superfräscht!

 5. Ulrika Durgé, Farsta

  Älskar min hårolja! Jobbar mycket ute, håret blir elektriskt, sprött och risigt. Med din olja orkar håret mössa, kyla, uppsatt och känns ändå friskt. När jag borstar det på kvällen doftar det skog!

Lägg till en recension