Hårspray

140,00kr

Häxtrassel är en salt- och sockervattenspray med eteriska oljor som ger en fräsch och behaglig doft av kamomill och lavendel. Sockervatten var länge ett flitigt använt medel av punkarna för att få tuppkammen snygg!

Volym: 100 ml

Kategori:

Beskrivning

Socker och salt är en optimal kombination för att få både stadga och volym. Sprayen fixerar din frisyr och håller håret på plats, eller ger volym och gör det enkelt att tupera om du hellre vill ha en busig look. Dessutom är det lätt att forma håret med fingrarna efter att du sprayat, varför du också kan använda sprayen som vax. Spraya direkt i håret eller i händerna och jobba in.

Sockersugna insekter som bin t ex, gillar dock inte sprayen eftersom den innehåller eteriska oljor som insekterna ratar. Eftersom sprayen inte innehåller någon alkohol torkar den inte riktigt lika fort som en sådan spray. Om håret blir för blött kan du enkelt torka med hårfön.

Om du får problem med att spraypumpen tjorvar så brukar det funka att spola sprayhuvudet i hett vatten under kranen. Ibland tenderar sockret att klibba fast om du inte använt sprayen på ett tag. Funkar det inte ändå så skickar jag så klart en ny pump utan kostnad. Kontakta mig här.

 

Ytterligare information

Innehållsförteckning

Ingredients: Vatten (Aqua), Strösocker**(Sucrose), Salt (Sodium chloride), Lime*'** (Citrus aurantifolia oil), Marockansk kamomillolja* (Ormenis multicaulis),
Lavendel*'** (Lavandula angustifoliaflower oil), Eukalyptus*'** (Eucalyptus globulus), Limonene, Geraniol, Linalool, Citronellol ingår naturligt i de eteriska oljorna.

*Eterisk olja
** Eko-märkt råvara

Hållbarhet ca 6 månader i rumstemperatur.

Recensioner

 1. Linda Lakso, Luleå

  Häxtrassel är den bästa ekologiska hårsprayen! Så enkelt att fixa håret, ger både stadga och form och doftar så gott av lavendel. Helt utan starka kemikalier som sticker i näsan. Känner mig fräsch på riktigt.

  Själva sprayflaskan är jättebra, sprider hårsprayet i en perfekt dusch. Slipper kletet som stelnar i huden när sprayet råkar komma i ansiktet. Älskar att jag kan somna med hårspray utan att vakna upp med massa kemikalier i ansiktet.

 2. Hanna Holmlund, Solna

  Rackarungens saltspray är en räddare i hårnöden. Spretiga slingor rätar sig och flygande testar finner formen. En ständig följeslagare som även kan spara in en och annan hårtvätt med bara några tryckningar. Helt enkelt super!

 3. Ulla Hellkvist, Hammarö

  Äntligen har jag hittat en hårspray som håller hela dagen!

 4. Helena, Stockholm

  Det började med att bonussonens vanliga läskiga hårspray var slut – sån där vars stickande kemikalier hänger kvar i badrumsluften i timmar. Han lånade då min Rackarungenspray och numera är det den som gäller.

 5. Fatma Tuncer, Salong Gröna Saxen

  Som frisör underlättar det att jobba med mångsidiga stylingprodukter, jag har använt många saltsprayer i mina dagar, denna är överlägset bäst!
  Kombinationen av salt och socker ger maximal stadga och volym. På kort hår kan du spraya rätt hårt så att det blir som vax och forma frisyren därefter. Du kan även använda den som en vanlig saltspray och för att få en struktur och fyllighet. Den fungerar även som fin finishspray som fixerar och tar bort frissighet. Ett stort plus är den ljuvligt milda doften av kamomill och lavendel.

Lägg till en recension