Hårspray

130,00kr

Häxtrassel är en salt- och sockervattenspray med eteriska oljor som ger en mild och behaglig doft av kamomill och lavendel. Sockervatten var länge ett flitigt använt medel av punkarna för att få tuppkammen snygg!

Volym: 100 ml

Kategori:

Beskrivning

Socker och salt är en optimal kombination för att få både stadga och volym. Sprayen fixerar din frisyr och håller håret på plats, eller ger volym och gör det enkelt att tupera om du hellre vill ha en busig look. Dessutom är det lätt att forma håret med fingrarna efter att du sprayat, varför du också kan använda sprayen som vax. Vissa kunder använder den som ett slags torrschampo – testa själv!

Sockersugna insekter som bin t ex, gillar dock inte sprayen eftersom den innehåller citrusolja och andra eteriska oljor som insekterna ratar.

 

Mer information

Innehållsförteckning

Ingredients: Vatten (Aqua), Strösocker**(Sucrose), Salt (Sodium chloride), Lime*'** (Citrus aurantifolia oil), Marockansk kamomillolja* (Ormenis multicaulis),
Lavendel*'** (Lavandula angustifoliaflower oil), Eukalyptus*'** (Eucalyptus globulus), Limonene, Geraniol, Linalool, Citronellol ingår naturligt i de eteriska oljorna.

*Eterisk olja
** Eko-märkt råvara

Hållbarhet ca 12 månader i rumstemperatur.

Recensioner

 1. Linda Lakso, Luleå

  Häxtrassel är den bästa ekologiska hårsprayen! Så enkelt att fixa håret, ger både stadga och form och doftar så gott av lavendel. Helt utan starka kemikalier som sticker i näsan. Känner mig fräsch på riktigt.

  Själva sprayflaskan är jättebra, sprider hårsprayet i en perfekt dusch. Slipper kletet som stelnar i huden när sprayet råkar komma i ansiktet. Älskar att jag kan somna med hårspray utan att vakna upp med massa kemikalier i ansiktet.

 2. Hanna Holmlund, Solna

  Rackarungens saltspray är en räddare i hårnöden. Spretiga slingor rätar sig och flygande testar finner formen. En ständig följeslagare som även kan spara in en och annan hårtvätt med bara några tryckningar. Helt enkelt super!

 3. Ulla Hellkvist, Hammarö

  Äntligen har jag hittat en hårspray som håller hela dagen!

 4. Helena, Stockholm

  Det började med att bonussonens vanliga läskiga hårspray var slut – sån där vars stickande kemikalier hänger kvar i badrumsluften i timmar. Han lånade då min Rackarungenspray och numera är det den som gäller.

 5. Fatma Tuncer, Salong Gröna Saxen

  Jag har använt många saltsprayer i mina dagar, denna är överlägset bäst!

Skriv en recension