Rackarungens

Hårspray

130,00kr

Häxtrassel är en salt- och sockervattenspray med eteriska oljor som ger en mild och behaglig doft av kamomill och lavendel. Sockervatten var länge ett flitigt använt medel av punkarna för att få tuppkammen snygg!

Volym: 100 ml

Kategori:

Beskrivning

Socker och salt är en optimal kombination för att få både stadga och volym. Sprayen fixerar din frisyr och håller håret på plats, eller ger volym och gör det enkelt att tupera om du hellre vill ha en busig look. Dessutom är det lätt att forma håret med fingrarna efter att du sprayat, varför du också kan använda sprayen som vax. Vissa kunder använder den som ett slags torrschampo – testa själv!

Sockersugna insekter som bin t ex, gillar dock inte sprayen eftersom den innehåller citrusolja och andra eteriska oljor som insekterna ratar.

 

Mer information

Innehållsförteckning

Ingredients: Vatten (Aqua), Strösocker**(Sucrose), Salt (Sodium chloride), Lime*'** (Citrus aurantifolia oil), Marockansk kamomillolja* (Ormenis multicaulis),
Lavendel*'** (Lavandula angustifoliaflower oil), Eukalyptus*'** (Eucalyptus globulus), Limonene, Geraniol, Linalool, Citronellol ingår naturligt i de eteriska oljorna.

*Eterisk olja
** Eko-märkt råvara

Hållbarhet ca 12 månader i rumstemperatur.

Recensioner