Ansiktskräm

330,00kr

Skäm bort ditt ansikte med Rackarungens Månkyss, en ansiktskräm baserad på växter från vår svenska flora med mild doft av lavendel, kamomill och camelinaolja.

Kategori:

Beskrivning

Rackarungens ansiktskräm är inspirerad av svenska växter som alla hör hemma i vår nordiska flora med vårt speciella klimat. Växtoljorna är ekologiska och kallpressade och rika på omega 3 och 6 samt A- och E-vitamin.

Havtornsfröolja verkar cellförnyande, anti-inflammatorisk och antioxidantisk, stärker hudens barriärskydd och passar solskadad hud och rosacea. Den rika halten av betakaroten ger oljan sin orangeröda färg. Du behöver ytterst lite av denna produkt, mindre än du är van vid. Tar du för mycket riskerar du orangea fläckar på kragar etc, så var uppmärksam.

Genom att pressa fröna i blåbäret utvinns den mycket dyrbara och exklusiva blåbärsfröoljan. Den sägs stärka kollagenproduktionen och ingår ofta i produkter för mogen hud. Oljan som utvinns från den gamla svenska kulturväxten Oljedådra kallas camelinaolja. Även denna olja har en antiinflammatorisk verkan. Den gyllene rapsoljan är mjukgörande samt lindrar klåda och irritation. Den fungerar även bra till intimklåda.

Rackarungens ansiktskräm har en jordig, lite speciell doft, vissa tycker att den påminner om nyklippt gräs. Det är främst camelinaoljan som ger krämen dess karaktäristiska doft, som dunstar ganska fort.

Denna ansiktskräm passar utmärkt efter rakning.

Volym: 70 ml

Ytterligare information

Innehållsförteckning

Rapsolja** (Brassica napus seed oil), Camelinaolja** (Camelina Sativa Seed Oil), Havtornsolja** (Hippophae rhamnoides oil), Bivax (Cera flava), Blåbärsfröolja (Vaccinium myrtillus seed oil), Marockansk kamomillolja* (Ormenis Multicaulis Flower Oil), Lavendelolja* (Lavendula Angustifolia Flower Oil), Benzoin* (Styrax Benzoin Gum Extract), Dipropylene glycol, Linalool, Limonene Geraniol, Citronellol, Benzyl benzoate, Benzyl alcohol ingår naturligt i de eteriska oljorna.

*Ekologisk eterisk olja
**Kallpressad ekologisk växtolja

Recensioner

 1. Kerstin Ehrnborg, Lidingö

  Om du har känslig hy och eventuellt rosacea har Rackarungen hjälpen – krämen Månkyss. Denna vackert gula och fylliga kräm är som en skänk från ovan! Min hy tog tacksamt emot den!

 2. Camilla Lundqvist, Örebro

  Ansiktskrämen med havtorn är fantastiskt skön. En kräm som skyddar extra bra när man är ute mycket både på jobb och fritid.

 3. Ramona Gravander Pettersson, Vargön

  Vill tacka dig för den grymma ansiktscremen du gör. Har problem med rosacea och började med cremen i somras och denna höst/vinter har jag bara haft några få utslag. Så tack så jättemycket, denna kommer jag aldrig sluta med!

 4. Sanna Allesson, Ekerö

  Jag köpte ansiktskräm och deo från dig och är så otroligt nöjd!

 5. Annastina Danielsson, Gävle

  Jag brukar få ögoneksem, speciellt på vintern. Det har blivit mycket bättre med ansiktskrämen från dig. Sååå tacksam!

 6. Malena Backman, Göteborg

  Jag älskar den! Så fin färg och doft och känns så snäll i alla led.

 7. Christoffer Olsson, Arvika

  Den här ansiktskrämen gillar jag. Kommer definitivt att köpa fler burkar framöver.

 8. Malin Magnusson, Stockholm

  Så glad att jag vågade testa denna ansiktskräm! Den har varligen hjälpt mig med min krångliga, känsliga hud. Jag känner mig ”skyddad” när jag smörjer mig med denna. Och så är det ju så dryg.

 9. Mia Cook Laxberg, Stockholm

  Det här är helt klart den bästa ansiktskrämen jag prövat!

 10. Linda Svensson, Malmö

  Hela familjen älskar den här!

 11. Elisabeth Kihlberg, Uppsala

  Så otroligt glad för din ansiktskräm. Har rosacea och inga krämer har fungerat tidigare. Helt fantastisk, så tacksam och överlycklig för krämen!

 12. Karin, Uppsala

  Jag är ny användare och gillar den verkligen!

 13. Nadja Riback, Vallentuna

  Den är SÅ bra, det är tveklöst den bästa krämen jag någonsin provat! Min hy har aldrig mått så här bra på hösten som nu. Bästa! Nadja Riback, vallentuna

 14. Ida Linderborg, Ursviken

  Hurra så bra din ansiktskräm är! Älskar den. Här har vi haft under -40 grader i veckan och jag har inte känt mig det minsta torr efter att jag smörjt med ansiktskrämen.

Lägg till en recension