Ansiktskräm

310,00kr

Skäm bort ditt ansikte med Rackarungens Månkyss, en ansiktskräm baserad på växter från vår svenska flora med mild doft av lavendel, kamomill och camelinaolja.

Kategori:

Beskrivning

Rackarungens ansiktskräm är inspirerad av svenska växter som alla hör hemma i vår nordiska flora med vårt speciella klimat. Växtoljorna är ekologiska och kallpressade och rika på omega 3 och 6 samt A- och E-vitamin.

Havtornsfröolja verkar cellförnyande, anti-inflammatorisk och antioxidantisk, stärker hudens barriärskydd och passar solskadad hud och rosacea. Den rika halten av betakaroten ger oljan sin orangeröda färg.

Genom att pressa fröna i blåbäret utvinns den mycket dyrbara och exklusiva blåbärsfröoljan. Den sägs stärka kollagenproduktionen och ingår ofta i produkter för mogen hud. Oljan som utvinns från den gamla svenska kulturväxten Oljedådra kallas camelinaolja. Även denna olja har en antiinflammatorisk verkan. Den gyllene rapsoljan är mjukgörande samt lindrar klåda och irritation.

Rackarungens ansiktskräm passar både han, hon och hen.

Volym: 70 ml

Mer information

Innehållsförteckning

Rapsolja** (Brassica napus seed oil), Camelinaolja** (Camelina Sativa Seed Oil), Havtornsolja** (Hippophae rhamnoides oil), Bivax (Cera flava), Blåbärsfröolja (Vaccinium myrtillus seed oil), Marockansk kamomillolja* (Ormenis Multicaulis Flower Oil), Lavendelolja* (Lavendula Angustifolia Flower Oil), Benzoin* (Styrax Benzoin Gum Extract), Dipropylene glycol, Linalool, Limonene Geraniol, Citronellol, Benzyl benzoate, Benzyl alcohol ingår naturligt i de eteriska oljorna.

*Ekologisk eterisk olja
**Kallpressad ekologisk växtolja

Recensioner

 1. Kerstin Ehrnborg, Lidingö

  Om du har känslig hy och eventuellt rosacea har Rackarungen hjälpen – krämen Månkyss. Denna vackert gula och fylliga kräm är som en skänk från ovan! Min hy tog tacksamt emot den!

 2. Camilla Lundqvist, Örebro

  Ansiktskrämen med havtorn är fantastiskt skön. En kräm som skyddar extra bra när man är ute mycket både på jobb och fritid.

 3. Ramona Gravander Pettersson, Vargön

  Vill tacka dig för den grymma ansiktscremen du gör. Har problem med rosacea och började med cremen i somras och denna höst/vinter har jag bara haft några få utslag. Så tack så jättemycket, denna kommer jag aldrig sluta med!

 4. Sanna Allesson, Ekerö

  Jag köpte ansiktskräm och deo från dig och är så otroligt nöjd!

 5. Malin Magnusson, Stockholm

  Så glad att jag vågade testa denna ansiktskräm! Den har varligen hjälpt mig med min krångliga, känsliga hud. Jag känner mig ”skyddad” när jag smörjer mig med denna. Och så är det ju så dryg.

Skriv en recension