Krämdeo

180,00kr

Gryningstid är en krämdeo med kokosolja och bikarbonat som grund. Den appliceras som vanlig hudkräm i armhålan och är mycket dryg- en liten klick räcker. Tar du för mycket kan det bli vita ränder (som går att borsta bort) på kläderna.

Volym: 70 ml

Kategori:

Beskrivning

Övergångsperioden när du går över från konventionell deo som år efter år täppt till din armhåla, till en naturlig produkt som ger dig fria rör, kan vara besvärlig. Men ge inte upp utan låt kroppen balansera sig – du kommer bli förvånad över hur effektiv krämdeon är!

Den fungerar givetvis utmärkt att smörja in fötterna med, för att minska oönskad odör.

Då kokosolja smälter vid ca 22 grader, kan det hända att deon blir lös i konsistensen – särskilt sommartid. Det kan vara värt att tänka på när en har den i väskan t.ex.

Om du vet med dig att du är känslig för bikarbonat, testa en liten mängd på ett begränsat område innan du går ”all in”.

Ytterligare information

Innehållsförteckning

Kokosolja** (Cocos nucifera oil), Potatisstärkelse (Solanum tuberosum starch), Bikarbonat (Sodium bicarbonate), Bivax (Cera flava), Citrongräs*’** (Cymbopogon citratus), Marockansk kamomill (Ormenis multicaulis)Citron*’** (Citrus medica limonum peel oil), Benzoin* (Styrax benzoin), Citral, Limonene, Linalool, Eugenol ingår naturligt i de eteriska oljorna.

*Eterisk olja
** Eko-märkt råvara

Hållbarhet i normalrumstemperatur: ca 12 månader.

Recensioner

 1. Helene Norrman, Stockholm

  Vill bara säga att din deo är grym!
  Jag har provat i princip allt utan aluminium under typ femton års tid, och inget har funkat bra. Det har alltid slutat med att jag går tillbaka till vanlig deo igen.

  Men din deo fungerar verkligen! Även under varma koftor och svettiga dagar!

 2. Isabella A Johansson, Stockholm

  Rackarungens deo är makalöst bra! Och jag har bara inte kunnat låta bli att köpa den i present till fler i familjen. Alla älskar den!

 3. Marina Granlund, Åland

  Jag var lite skeptisk innan jag provat, men ville testa då jag hört att den var bra. Och alltså – jag älskar den! Älskar den lätta doften av den och att man aldrig luktar svett även fast man promenerat runt hela Alicante och svettats en dag, så doftar man liksom ingenting! Bästa bästa!

 4. David, Uppsala

  Efter en månad med krämdeon Gryningstid undrar jag varför jag lagt pengar på kommersiell deo i alla år? Rackarungens deo luktar godare, känns behagligare mot huden och ger ett bättre skydd än den jag använde förut.

 5. Carolina Gustafsson, Kiruna

  Alltså din krämdeo! Svettades i 7 km på löpbandet men inte stank jag för det! ÄNTLIGEN har jag hittat en deo utan farligheter som funkar! TACK!

 6. Jennie Valli, Göteborg

  Vill bara saga att jag köpte din deo när du var i Göteborg. Har använt den i nästan en vecka och jag är över förväntan positivt överraskad! Den funkar sjukt bra, ingen lukt och ingen torr kli under armarna. Är så nöjd!

 7. Rebecka Pihl, Karlstad

  Måste bara berätta hur imponerad jag är av din krämdeo. Den höll HELA dagen. Jag har säkert provat 3-4 st olika deos från hälsokostbutiken vilka inte har hjälpt. Tusen tack vad bra du är!

 8. Madeleine Gaterud, Stockholm

  Absolut bästa deon på marknaden. Någonsin.

 9. Fatma Tuncer, Stockholm

  Jag har använt en fantastisk kräm-deo från Rackarungens – Gryningstid – har prövat flera olika ekodeos och detta är helt klart den bästa!

 10. Linda Schilén, Solna

  Rackarungens deo är den bästa som finns, oslagbar! Förutom hudkrämen är jag numera stammis på deon också.

 11. Sofie Palmér, Finspång

  Jag vill tacka dig för den bästa deon som jag provat! Jag är SÅ nöjd!

 12. Sanna Allesson, Ekerö

  Jag köpte ansiktskräm och deo från dig och är så otroligt nöjd! Har aldrig tidigare hittat en eko deo som faktiskt funkar. Tack!

 13. Hillevi Tobrand, Nora

  Jag har använt den här deon i många år, är jättenöjd. Dryg är den också.

 14. Sofie Palmér, Gusum

  Det här är den enda deon som jag kan tänka mig använda. Den är SÅ bra!

 15. Emelie Wendelstedt, Norrtälje

  Fortfarande min favoritdeo. Så himla bra!

 16. Siri Ladow, Stockholm

  Helt magiska produkter! Köpte diverse produkter av dig på Skansen i julas – deon är t ex den bästa jag någonsin haft! Tack för ditt fina arbete.

 17. Jessica Lindqvist, Uppsala

  Jag har använt krämdeon i många år nu. Oslagbart bra.

 18. Rosmarie Haapala, Gusselby

  Deon är fantastiskt bra! Rekommenderas starkt.

 19. Anna, Karlstad

  Jag beställde en deo från dig/er i veckan. Jag har bara hunnit använda den i två dagar men kan redan nu ärligt säga att det är det bästa jag någonsin testat.
  Jag har haft stora problem hela livet med att svettas/lukta mycket under armarna och jag har provat hur mycket olika deos som helst men ingenting har funkat. Så fick jag tips om denna och jag chansade. Bästa jag gjort.
  Kommer bara köpa den här i fortsättningen!
  Tack!

Lägg till en recension