Läppcerat

85,00kr

6ml
Produkter som används på läpparna är produkter som även hamnar i munnen. Det är värt att tänka på när en väljer produkter till läpparna.

Artikelnr: N/A Kategori:

Beskrivning

Midvinterdagg är ett handgjort och lyxigt läppcerat med sheasmörsolja och bivax. Det är lagom mjukt och inte torrt och strävt som vissa cerat med bivax kan vara. Välj en ren produkt och ge dina läppar en chans att hitta sin naturliga balans. Du kommer upptäcka hur sällan du faktiskt behöver smörja dig.

Självklart fungerar Midvinterdagg utmärkt på torra fläckar på t ex händerna, enkelt att dutta på när du är på språng och inte har någon handkräm med dig.

Finns som naturell eller med mild pepparmintsdoft. Själv föredrar jag det naturella på vintern och det med pepparmint på sommaren, då det ger en något svalkande effekt.

 

Ytterligare information

Innehållsförteckning

Sheaolja (Vitellaria paradoxa oil), Olivolja** (Olea europaea), Bivax (Cera flava), Ricinolja** (ricinus communis seed oil), Pepparmint*’** (Mentha piperita oil)
Limonene ingår naturligt i den eteriska oljan.

* Eterisk olja
** Eko-märkt råvara

Hållbarhet i normal rumstemperatur: ca 8 månader.

Doft

Naturell, Pepparmint

Recensioner

 1. Christine Henriksson, Stockholm

  Midvinterdagg är ren kärlek för läpparna! Lagom mjukt så att det är lätt att smörja på, och en härlig mild doft av pepparmint som ger en skön känsla på läpparna. Och till skillnad från de flesta andra märken får man ingen kemisk äcklig smak i munnen. Det bästa av allt är att det hjälper direkt! Utan tvekan det bästa cerat jag någonsin använt (och jag har använt många…).

 2. Sandra Holmgren, Tollered

  Så grymt bra cerat! Torra läppar blir snabbt mjuka och det ger en skyddande och skön känsla när det är kallt.

 3. Linn Nilsson, Klippan

  Jag tycker mycket om ditt cerat. Det känns inte kladdigt och så har det en uppiggande doft, sen skyddar den bra mot torra läppar!

 4. Johanna Norén, Stockholm

  Det här ceratet är SÅ bra!

 5. Ingrid Magnusson

  Efter att ha varit “beroende” av lypsyl under hela uppväxten, så känns det skönt att ha hittat en produkt som hjälper på riktigt. Nu kan det gå ett par dagar utan att jag behöver smörja mina läppar. Detta cerat gör verkligen jobbet – återfuktar och läker!

 6. Ylva Styffe, Tyresö

  Jag har haft mitt cerat i evigheter. Så fort jag blir det minsta torr smörjer jag och behöver inte använda det mer på ett bra tag. Det hjälper direkt och långsiktigt.

Lägg till en recension