Läppcerat

80,00kr

6ml
Produkter som används på läpparna är produkter som även hamnar i munnen – och vem vill få i sig syntetisk parfym, paraffin och parabener?

Nollställ
Artikelnr: Inte tillgänglig Kategori:

Beskrivning

Midvinterdagg är ett handgjort och lyxigt läppcerat med sheasmörsolja och bivax. Välj en ren produkt och ge dina läppar en chans att hitta sin naturliga balans. Du kommer upptäcka hur sällan du faktiskt behöver smörja dig.

Självklart fungerar Midvinterdagg utmärkt på torra fläckar på t ex händerna, enkelt att dutta på när du är på språng och inte har någon handkräm med dig.

Finns som naturell eller med mild pepparmintsdoft.

 

Mer information

Innehållsförteckning

Sheaolja (Vitellaria paradoxa oil), Olivolja** (Olea europaea), Bivax (Cera flava), Ricinolja** (ricinus communis seed oil), Pepparmint*’** (Mentha piperita oil)
Limonene ingår naturligt i den eteriska oljan.

* Eterisk olja
** Eko-märkt råvara

Hållbarhet i normal rumstemperatur: ca 8 månader.

Doft

Naturell, Pepparmint

Recensioner

  1. Christine Henriksson, Stockholm

    Midvinterdagg är ren kärlek för läpparna! Lagom mjukt så att det är lätt att smörja på, och en härlig mild doft av pepparmint som ger en skön känsla på läpparna. Och till skillnad från de flesta andra märken får man ingen kemisk äcklig smak i munnen. Det bästa av allt är att det hjälper direkt! Utan tvekan det bästa cerat jag någonsin använt (och jag har använt många…).

  2. Sandra Holmgren, Tollered

    Så grymt bra cerat! Torra läppar blir snabbt mjuka och det ger en skyddande och skön känsla när det är kallt.

  3. Linn Nilsson, Klippan

    Jag tycker mycket om ditt cerat. Det känns inte kladdigt och så har det en uppiggande doft, sen skyddar den bra mot torra läppar!

Skriv en recension