Hudkräm

210,00kr

Vättesmörj är en lyxig hudkräm för hela din kropp gjord på sheasmörsolja, kokosolja, olivolja och bivax. Den innehåller inget vatten och har därför lång hållbarhet, helt fri från parabener, mineraloljor och syntetisk parfym.

Kategori:

Beskrivning

Ett tips är att smörja huden när du är nyduschad och fortfarande fuktig, då tas produkten bättre upp av huden. Vättesmörj är mycket dryg och är du van vid konventionell fuktkräm så kommer du märka att du behöver ganska liten mängd produkt.

Vättesmörj har en mild doft av Ylang Ylang, Kamomill och Lavendel och du kan använda den både till ansikte och till fötter.

Volym: 215 ml

Ytterligare information

Innehållsförteckning

Ingredients: Kokosolja** (Cocos nucifera oil), Olivolja** (Olea europaea), Sheaolja (Vitellaria paradoxa), Bivax (Cera flava), Ylang ylang*'** (Cananga odorata flower oil), Marockansk kamomill* (Ormenis multicaulis), Lavendel*'** (Lavandula angustifolia flower oil), Benzoin* (Styrax benzoin gum extract), Apelsin*'** (Citrus sinensis peel oil expressed), Grapefrukt*'** (Citrus grandis peel oil), Lime*’** (Citrus aurantifolia oil), Linalool, Benzyl benzoate, Benzyl salicylate, Limonene Farnesol, Geraniol, Citronellol, Benzyl alcohol ingår naturligt i de eteriska oljorna.

*Eterisk olja
** Eko-märkt råvara

Hållbarhet i normal rumstemperatur över 6 månader.

Recensioner

 1. David, Uppsala

  Vättesmörj är sedan 2 år den enda ansiktskräm jag skulle kunna tänka mig att använda. Den känns mycket bättre mot min hud än kommersiella produkter, har en fräsch doft och, sist men inte minst, räcker hur länge som helst.

 2. Kristina Kjærulff, Stenungsund

  Min dotter har haft så otroligt torra ben som kliat och orsakat hårda torra fläckar. Vi började smörja med Vättesmörj dagligen och besvären har nu försvunnit. Det är så underbart och min dotter är så tacksam!

  Vi ser alltid till att ha Rackarungens produkter hemma.

 3. Claudio, SkyShooter AB

  När man som jag jobbar ute mycket i all väder och vind så kan hyn bli väldigt torr av exponeringen. Rackarungens hudkrämer återfuktar och skyddar på ett helt naturligt sätt, och dessutom luktar de gott!

 4. Camilla Johansson, Grödinge

  Hela familjen använder Vättesmörj, dottern behöver dock sällan smörjas längre då hennes eksem på benen försvunnit helt tack vare denna kräm. Likaså har sonen blivit av med sina eksem på kinderna. Det känns bra att använda en naturlig produkt, utan en massa onödiga tillsatser, på sina barn. Älskar dessutom doften!

 5. Magnus Pulkkinen, Luleå

  Kan varmt rekommendera Vättesmörj. Otroligt dryg och härligt fet hudkräm. Att allt är giftfritt och naturligt är ännu en fördel.

 6. Ida Linderborg, Ursviken

  Alltså, din Vättesmörj! I våras hade jag himla torra och fnasiga ben. Hade inte brytt mig så värst under vintern men när det började bli shortsväder så tänkte jag att jag skulle smörja dom.

  Smörjde två gånger med vättesmörjen efter jag duschat och rakat benen. Sen dess har jag inte haft torr hud där. Dessutom luktar den fantastiskt gott! Bästa hudkrämen, den enda jag använder.

 7. Mia Cook, Stockholm

  Detta är min enda hudvårdsprodukt, absolut bäst! Dryg och skön är den.

 8. Emelie Lindestrand, Åkersberga

  Min man är hantverkare och jobbar med uttorkande medel. Efter fem dagar med din hudkräm har hans händer gått från röda, torra och nariga med spruckna nagelband till lena babyhänder. Så himla häftigt!
  Min dotter hade ett torreksem/torrskav på höften precis vid byxlinningen och efter att ha smörjt med din hudkräm fyra kvällar i rad och idag (den 4e dagen) så var det nästan borta. Jag säger bara wow! Vad mycket läkande kraft det finns i naturen! Tack för en grym kräm.

 9. Sarah Hesslow, Trosa

  Mina händer som varit helt slut efter allt intensivt tvättande pga Corona har redan efter knappt två dagar återhämtat sig (vilket inte hänt med vanlig handkräm) och det gäller även för torra kinder!

 10. Marie

  Bästa hudkrämen ever! Fet men går in i huden och kladdar inte.

 11. Veronica Franzén, Sundbyberg

  Älskar den, bästa och känns så lyxig pga doften. Väldigt dryg.

 12. Ulrica Johnsson, Stockholm

  Vill inte vara utan denna!

 13. Carmela Guida, Stockholm

  Har äntligen testat den – världsbäst!

 14. Maria, Sälen

  Hudkrämen är helt underbar och doften är magisk.

 15. Annica Ewermo, Vagnhärad

  Jag älskar min creme!

 16. Maja Berg, Stockholm

  Köpte din hudkräm, ville bara tala om att den är toppen!
  Jag känner verkligen kärleken och värmen från den som arbetat fram den här krämen. Det gör mig så gott och den doftar dessutom underbart!
  Ville bara tala om det och tack så jättemycket!

 17. Elin Hallgren, Mörsil

  Det här är den bästa hudkrämen jag haft, alla kategorier. Fantastisk! Så glad att den finns.

Lägg till en recension