Disk- och städtvål

80,00kr

Disk- och städtvålen går att använda till handdisk, fläckar på textilier, till spisen, speglar, fönster, badkar, eller riven i städvattnet och i tvättmaskinen.

Artikelnr: N/A Kategori:

Beskrivning

Detta är en mångsidig disk- och städtvål med kokosolja som enda ingrediens. Den saknar överfettning som annars är vanligt vid tvåltillverkning, vilket gör att den är mycket effektiv på smuts och fett utan att lämna en fet hinna. Det innebär också att den inte alls lämpar sig som kroppstvål, då den skulle torka ut huden. För hår- och kroppstvål finns Rackarungens Lakritstvål, Blomtvål och Skogstvål.

Precis som med alla andra disk- och rengöringsmedel är det bra att använda handskar när du diskar/städar så att du inte torkar ut händerna. Disk- och städtvålen finns som naturell eller med svag doft av citrongräs.

Handdisk: Fukta diskborsten och gnugga den mot tvålen.

Tvättmaskinen: Riv tvålen och använd 1-2 msk tvålflingor direkt i trumman eller i tvättmedelsfacket. Flingorna går även att använda i städvattnet vid golvmoppning.

Fläckborttagning: Fukta en svamp och gnugga mot tvålen för att sen gnugga mot fläcken.

Övriga ytor (spis, speglar, fönster, badkar mm): Fukta borste eller svamp och gnugga mot tvålen, rengör ytan med svampen och skölj/torka av.

Tips! Om du främst använder tvålen till handdisken så kan du låta den ”fasta” på diskbänken genom att fukta underlaget och låta tvålen ligga där orörd över natten. Då kan du gnugga diskborste/svamp mot tvålen utan att den halkar runt.

Om du behöver diskborstar så finns det här.

 

Mått: 8 x 5,5 x 1,5 cm

Vikt: Ca 90 g

Ytterligare information

Doft

Citrongräs, Naturell

Innehållsförteckning

Förtvålad kokosolja (Sodium Cocoate), Citrongräs* ** (Cymbopogon flexuosus herb oil), Litsea* ** (Litsea cubeba fruit oil). Citral, limonene*, geraniol*, linalool*, citronellol ingår naturligt i de eteriska oljorna.

*Eterisk olja
** Eko-märkt råvara

Den naturella disk- och städtvålen innehåller endast Förtvålad kokosolja (Sodium Cocoate).

Recensioner

 1. Ingrid Magnusson, Forshaga

  Lite skeptisk var man till att använda en tvål till disken. Men jag är jättenöjd med denna. Doftar lagom av citrus.

 2. Susanna Kjellström, Nyköping

  Disktvålen är sjukt bra med fantastisk doft! En ny värld har öppnat sig, varför har jag inte vetat om det här förut? Jag köpte även en liten luffakudde, så fina grejer du har!

 3. Maja Nilsson, Göteborg

  Så sjukt bra OCH dryg! Byter inte tillbaka till vanligt diskmedel nu.

 4. Björn Hellkvist, Karlstad

  Riktigt nöjd med tvålen. Man har ju en fördom om att den inte ska funka lika bra som vanligt diskmedel, men den här är exakt lika bra.

Lägg till en recension