Rakborste bokträ

490,00kr

Rakborste med skaft i bok och borst i förstklassig syntetfiber.

Kategorier: ,

Beskrivning

För den som använder raktvål är rakborste ett måste för att få upp ett riktigt krämigt och kompakt skum. Denna borste är gjord av syntetfiber som ett veganskt alternativ och har en mycket mjuk topp för att få den optimala löddereffekten.

Syntetiska rakborstar torkar snabbare än de av naturliga hår och blir därför mer slitstarka. Dessutom blir de mer ekonomiska i längden eftersom de skapar ett krämigt lödder på hälften mängd raktvål än vad som krävs för naturliga hår.

När du använder rakborste borstar du bort det yttersta lagret av döda hudceller och smuts där många inåtväxande hår fastnar. Den lyfter också upp stråna för en mjukare och närmare rakning vilket gör att du slipper raka dig över samma område flera gånger.

Gör så här:

Ju varmare huden är desto närmre och bättre kommer rakningen att bli.

Fukta borsten och jobba med lätta, cirkulära rörelser upp ett lödder från raktvålen genom att vispa in luft.

Applicera raklöddret på området med lätta, cirkulära uppåtgående rörelser. Se till att massera huden ordentligt så att skäggstråna/hårstråna reser sig och sväller av fukten. Ju längre tid du lägger på detta moment, desto mindre friktion kommer du att uppleva under rakningen.

Testa Rackarungens skäggolja innan du applicerar rakskummet, för extra glid.

Denna hyvel passar inte bara för skägg, du kan även använda den armhålor och på ben.

En rakborste med syntethår håller i över 10 – 15 år om den sköts på rätt sätt. Viktigast är att den får torka helt, annars kan den börja mögla. Rengör borsten under rinnande varmt vatten, skaka ur vattnet ordentligt och häng den i ett ställ, alternativt lägg den på sidan över en kant så att stråna kan torka fritt. Undvik att ställa borsten upp, då fukten rinner ner i bindningen och kan luckra upp limningen.

En ny rakborste tappar alltid hår de första 10 – 15 användningarna. Detta är helt normalt eftersom några strån är för korta för att nå bindningen i botten.

Smörj gärna området med Rackarungens ansiktskräm eller Rackarungens hudkräm efter rakning.

För dig som vill ha en borste i äkta grävlingshår så finns de här.

Här finns rakhyvel samt Rackarungens raktvål.

Vikt: 35 gram

Längd: 10,5 cm

Diameter: 4,5 cm

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Rakborste bokträ”