Naturens SPA

Lär dig att tillverka din egen hud- och hårvård! Bekanta dig med ett 70-tal eteriska oljor, olika vaxer och växtoljor.

Tillverkning av ekologisk hudvård

I naturen finns både skönhetsmedel och medicin – låt dig inspireras av råvaror från växtriket och lär dig grunderna i tillverkning av växtbaserade produkter för hud och hår.

Under Rackarungens workshop ”Naturens SPA” får du kunskap om och recept på produkter som du själv kan tillverka med ingredienser från naturen och skafferiet. Vi går igenom skonsamma alternativ till dagens konventionella produkter och använder rena, gröna, sköna råvaror som örtvatten, bivax och ekologiska kallpressade vegetabiliska oljor.

Du får göra en lyxig ansiktskräm, koka ett löddrigt örtschampo och bekanta dig med ett 70-tal olika eteriska oljor när du blandar din alldeles egen parfym! Produkterna får du sedan med dig hem tillsammans med recepthäfte och information. Ta gärna med anteckningsblock och penna då det blir en del teori.

Jag bjuder på frökex och örtinfusion, men är du hungrig så finns det fik och restauranger i Liljeholmens centrum. Lokalen ligger mellan port 22 och 24 på Liljeholmsberget/Katrinebergsbacken.

Vid kurstillfället finns möjlighet att testa och köpa samtliga produkter ur Rackarungens ekologiska hudvårdsserie. Det finns även bivaxljus, stumpastakar, glasbutejler, örter och lite annat till försäljning i butiken.

 • Anmälan och övrig information

 • PRIS: 900 kr
 • PLATS: Katrinebergsbacken 22, Stockholm, Liljeholmen. OBS – läs vägbeskrivningen till höger så att du inte hamnar på fel sida huset.

  Under sommaren hålls kurserna i Hällefors. 

 • TID: 13:00 – 16:00


Bokningsvillkor för kurs

Har du ett presentkort du vill nyttja till en kurs? Anmäl dig här. Ange vilken kurs du vill gå samt det handskrivna numret på presentkortet.

Kursledaren förbehåller sig rätten att ställa in en kurs eller event vid för litet antal deltagare. Vid inställd kurs/event återbetalas kursavgiften minus bokningsavgiften på 45 kr (som inte är mina, utan bokningstjänstens.)

Kursledaren följer distans- och hemförsäljningslagen (2005:59) när det gäller ångerrätt. Förutom vad gäller fristen för ångerrätt är anmälan bindande. Vid avbokning samma dag som kursstart, debiteras hela kursavgiften.

hudvårdsprodukter

Våra andra kurser
Naturens Apotek

Naturens Apotek

Naturens Apotek

Naturens Dofter


Vägbeskrivning

Besöksadress: Katrinebergsbacken mellan port 22 och 24 – OBS Bilvägen, ej cykelvägen!
T-bana, buss och tvärbana: Liljeholmen

Om du kommer med buss och t-bana …


 • KONTAKT

  FAKTURERINGSADRESS
  Katrinebergsbacken 24
  117 61 STOCKHOLM

 • KURSLOKAL
  Katrinebergsbacken 22
  Liljeholmen

Återförsäljare